ShaD 2 254 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam, chciałbym zaproponować nowe subforum w kąciku redaktorskim w którym będą znajdować się tematy dotyczące nowinek technologicznych. W tej kategorii będą mogły znajdować się wszelkie recenzje, opisy oraz nowości dotyczące różnego rodzaju sprzętu. Prosiłbym o wyrażenie opinii odnośnie tego pomysłu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jestem na tak jeśli ktoś będzie się tym zajmował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak najbardziej na Tak zawsze dobrze wiedziec co mozna kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Oczywiście że tak Zawsze dobrze wiedzieć czy warto coś kupić czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Pomysł dobry. Dodałbym jeszcze recenzje książek. Wtedy sam chciałbym kandydować na redaktora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jak najbardziej za. Zawsze się przydadzą nowinki techniczne. Co do pomysłu wyżej - opisy/recenzje książek też mi się pomysł podoba i jestem za wprowadzeniem o w życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jestem za. Oba pomysły są dobre:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jestem za, całkiem dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dodane Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi