Perdolec 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Twój nick:Perdolec Nick podejrzanego:TRENNINGIP podejrzanego:89.229.199.103Data (dzień, gg:mm) zajścia:11.08.2014 ok.19:00Twoje demo:http://speedy.sh/QD4Yp/trenning.rarRodzaj czita:prawdopodobnie wh Nazwa mapki: de_westwoodCzasy podejrzanych akcji: spotkałem go czitującego juz kolejny raz. Nie reaguje na prosby o wylaczenie i oskarzeniaIP /Nazwa serwera: #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl | Pukawka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENNING ; 3 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czasy podejrzanych akcji: spotkałem go czitującego juz kolejny raz. Nie reaguje na prosby o wylaczenie i oskarzenia Hah jak ja nic nie właczam . Po co mam reagować jak nic nie mam na sumieniu Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Lool rozpisuj akcje ,gdzie i kiedy cos widac ,jak dla mniw normalniw gra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jeżeli już chcesz kogoś przyłapać na wh , to lepiej go poobserwuj z 3-4 max 5rund. Mimo , że dobrze gra , to od razu musi być odpał? / screeny już miał , bodajże 3x. Po obejrzeniu demka stwierdzam , że owy gracz gra czysto z fartem i poprostu używa toku myślenia za pomocą słuchawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 1. Za mało akcji. 2. Nic szczególnego poza 1 akcją nie widzę 3. akcje sie rozpisuje 4. Mogą poleciec warny za wypowiadanie sie osob trzecich w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czysty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi