Mucha 71 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Otóż sprawa przejawia się nastepująco... Domagam się zmiany punktu w regulaminie a dokladnie tego : 2.1.2 Nemesis nie może kampić, jak i humans nie może kampić. Muszą znajdować się na otwartej przestrzeni (Humans mogą stać na daszkach, podestach i murkach). Już wyjaśniam dlaczego, jak widac jest określone w tym punkcie iż ludzie (tu: human) może podczas trybu gry: Nemezis Mod znajdowac się na daszku, podescie , murku itd. W czym problem ? Problem twki w tym iz nie zawsze gracz (tu: osoboa majaca przywilej grania Nemezisem) moze tam wskoczyc, ponieważ zostaje ona wten czas ostrzeliwana z kazdej strony co sprawia, że gracz/e stający na roznego rodzaju platformach są praktycznie trudnym celem dla Nemezisa. Wiem to stąd, iż często obserwowałem wlasnie osobe ktora grala Nemkiem i kiedy tylko widziala ze ktos stoi na podwyrzszeniu to odbiegała co idzie za tym rezygnowała z fragów. Hmm? no dobrze moze sie zdazy ze jedna, dwie osoby stoja na podescie czy podobnej platformie,rozumiem, lecz popatrzmy na to z drugiej strony. Jezeli tak zalozmy kazdy stanie na daszku,podescie, skrzynkach czy murku co wtedy zrobi Nemezis? jak wejdzie ? skoro bedzie ostrzeliwany z góry przez grupę ludzi? Domagam się zmiany regulaminu a dokładnie wyrzej wymienionego punktu na nastepujacy : 2.1.2 Nemesis nie może kampić, jak i humans nie może kampić. Muszą znajdować się na otwartej przestrzeni. Mam nadzieje, że to ulegnie zmianie. Pozdrawiam Mucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Po 1 muszek nikt nie kampi : murki,daszki,podesty. Po 2 zobacz to ze jak ktoś bd kampił to banujesz tak ? wyraźnie napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Słuchaj, ale celem ludzi jest atakowanie nemka wiec nie będą stać jak słupy i na niego czekać.. jeśli ludzie kampia to nemek idzie w inne miejsce co Za Tym idzie ludzie Za nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 może i celem jest atakowanie ale coraz czesciej jest tak ze to nemek musi biegac i szukac ludzi po mapce a to jest wkurzajace -.- ale dobra kazdy ma swoje zdanie Ja po prostu jestem za tym aby ludzie znajdowali sie na powierzchni plaskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 no Okej rozumiem, chociaż i tak z tego co widzę to większość biega Za nemkiem aby go zabić i uzbierać ap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No ale zauważmy, że na przykład taka ja kupię sobie bazooke i nie chcę jej przez nemka stracić . Stąd te podwyższenia. @ no przecież mówię, żeby nic nie zmieniać c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ale taka inka nie kupuje bazooki, jak i każdy inny gracz. Więc nie wiem po co wgl to zmieniać. i tak szczerze za miast zajmować się takimi głupotami. Zajmijmy się bardziej pożytecznymi sprawami -.- Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wdlg mnie powinni dodac zasade -Zakaz kupowania lm na swarm sami wiecie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi