SzalOnyPomPaxD 1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 1. Nick: SzalOnyPomPaxD 2. Imię: Karol 3. Wiek: 19lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/SzalOnyPomPaxD/31.186.82.184:27691 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Karol. Mieszkam w Poznaniu. Chodzę na studia wyższe.Ostatnio poza granicą byłem w Hiszpani.Chciałbym zostać adminem, ponieważ lubię pomagać graczą kiedy są w potrzebie, spędzać dużo czasu na serwerze oraz dopilnować, aby gracze byli uczciwi wobec siebie. Czasami jestem zły, ponieważ nie ma admina na serwerze i jest jakiś cheater, z którym nie można sobie poradzić. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Aktualnie nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie mogę 15h. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): (dni robocze 10:00 - 4:00(w nocy) ) ( weekendy 24/h ) 12. Staż w grze counter strike 1.6 10-9 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem i to dużo razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) konto na forum dla podania :x brak składki :x graczą mam nadzieję że to tylko taki błąd z pośpiechu :c Masz tylko 17.5 h na serwie :x Obecnie na nie. Nadrób aktywność na serwie i forum i będzie tak No wiem o co chodzi ale wiesz 1 post na forum i podanie na admina :c Wypowiedziałeś się we własnym podaniu a więc podanie traci ważność :c Pamiętaj zawsze jak na csc będziesz podanie składał to nie wypowiadaj się w swoim podaniu taki regulamin :x Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez .:Arioch:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzalOnyPomPaxD 1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Już przestanę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Skladka i Steam musi byc. Na FFA wszyscy adminowie maja steam. A skladka to koszt 7zl (dwa piwka) lub Vip wykupiony (chyba masz bo zakladles temat o rezeracje slota). Tak czy inaczej nie masz wymagan, wiec narazie jestem zmuszony zamknac Twoje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi