xLFx 1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 nick:-TxT-admin:Omega Gaming | G > SHOCK #s32 powód: aktywwnydostałem bana i nwm za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam Serdecznie. Dostałeś bana za aktywnego na serwerze. Z godzine temu był ban w amx na twoje IP z powodem wstaw ss'y ( nick był twojego brata ) Czyli wychodzi na to że twój brat dostał ss i ich nie wstawił. A kto wie może to nie brat ? Nigdy nic nie wiadomo. O proszę bardzo znalazłem. Nick: Letko Powód Bana: Wstaw screeny na cs-classic.pl Wykonano: 2014-07-21 Długość Bana: Na zawsze Wygasa: Nie określono Zbanowny przez: Mattheusz <3 Zbanowany na: #9 Cs-Classic.pl [NewDiabloMod][Gildie][HappyHour][Exp x2 21-9] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xLFx 1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 no to on dostał ale to nie znaczy że ja muszę za to odpowiadać, i jak dosta te ssy to się pytał gdzie je ma przyszm pokazałem a i ich nie było więc nwm wygląda nato że będe musiał się pożeganać z serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xLFx 1 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 nie bądź śmieszny popytaj się ludzi na serwerze czy grałem kiedyś na cheatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 W bazie danych są trzy aktywne bany z Twoim adresem ip. Przyznales sie, ze to brat dostał bana. Nie obchodzi mnie to, czy to prawda. Ban zostaje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi