Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Siema Dziś przedstawiam wam wywiad z graczem i adminem serwera 4k1 Jaskierem. http://forum.cs-classic.pl/user/10086-jaskier/ Witam. Na początku przedstaw się nam. Jak masz na imię, skąd pochodzisz, ile masz lat? Adrian mam 17 lat i pochodze z małej wsi Polesie Czy w twojej miejscowości znajdują się jakieś ciekawe obiekty ? Jest tam co robić? Jest tylko maje stare gimnazjum i zbytnio nie ma tu co robić Napisałeś że jest tam twoje stare gimnazjum. Dobrze wspominasz tą szkołę? Nie lubiłem jej, wręcz nienawidziłemjedyne co dobrze wspominam to ludzi z tamtąd i przypały. Powiedz nam czym się interesujesz? informatyką i grami komputerowymi. Masz jakieś ulubione tytuły gier? Uwielbiam serie gier assassin creed gothic i wiedźmin. Dlaczego akurat te? Gothic jest klasyczna grą w którą uwielbiam grać jak mi się nudzi. Assassina uwielbiam bo stawia zawsze nowe i ciekawsze wyzwania graczom. A jeśli chodzi o wiedżmina to jestem poprostu fanem seri książek sapkowskiego. Wspomniałeś że jesteś fanem książek o tematyce wiedźmina. Czytasz coś oprócz niego? Ogółem uwielbiam fantastyke a przeczytaem jeszcze hobbita a teraz zabieram się za władce pierścienia. Powodzenia Powiedz nam miałeś jakąś ciekawą przygodę w te wakacje? Poza kompielą w rzece z 2 sexownymi dziewczynami to nie Hahaha Gdyby na świecie miał zostać tylko jeden rodzaj muzyki to jaki byś wybrał? Tutaj bedzie ciężko bo uwielbiam i rap i reggae Podobnie jak ja Dlaczego akurat te 2 gatunki? Trudno powiedzieć może dlatego, że najlepiej do mnie trafia ich przesłanie. Fakt. Jest w nich ten przekaz Wolisz polskie utwory czy stawiasz na zagraniczne ? Polskie Co skłoniło cię wgl do zagrania w cs'a ? Wiesz dobrze, że nasze lekcje informatyki bez cs'a to nie lekcje Powiedz kiedy zaczęła się twoja przygoda z cs-classic i dlaczego akurat csc ? Sam dałeś mi IP cod moda 4k1 jak chciałem z tobą zagrać po szkole Myślisz że csc jest najlepszą siecią w PL ? Tak bo jest zajebista atmosfera, wspaniali ludzie i wykwalifikowani admini. No mamy to szczęście do nauczycieli Dobrze wywiad dobiega końca. Chciałbyś może kogoś pozdrowić ? Chce pozdrowić wszystkich adminów z cod moda 4k1 i graczy oraz opiekuna. A szczególne podziękowania należa się Kubie "Mako" Makowskiemu. Dzięki za pozdrowienia oraz za wywiad Trzymaj się udanej końcówki wakacji oraz dużo fragów na serwerze O fragi się nie martw, a końcówke wakacji przepijemy razem Bardzo chętnie Siemanko Siema Dzięki za uwagę myślę że nie wyszło najgorzej Wiem że krótko ale lepiej krótko i treściwie niż pisać milion zdań bez sensu Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ładny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Świetnie Ci to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dzięki chłopaki I jeszcze raz sorki że tak krótko :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jaskier też lubię wiedźmina Sapkowskiego, własnie od nowa go czytam ^^. Tak wgl fajny wywiad i nie przeszkadza to, że jest krótki, miło się czytało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Arioch, pozwól mi na zieloną czcionkę po prawej stronie Fajny wywiad, szybko się czytało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dzięki wszystkim Arioch, pozwól mi na zieloną czcionkę po prawej stronie Masz jak w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Niezłyy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nwm czemu, ale jakoś nie podoba mi sie. Łap like na zachętę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nwm czemu, ale jakoś nie podoba mi sie. Łap like na zachętę Bo masz ból dupy że lepszego nie napiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 TheBest147 jeśli masz kogoś obrażać to nie wypowiadaj się w cale. Nessia ma po prostu inny gust i jej akurat się ten wywiad nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jest wolność słowa i każdy może powiedzieć co myśli. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził :x Lepsza uzasadniona krytyka niż cukierkowe kłamstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Bo masz ból dupy że lepszego nie napiszesz człowieku.. ty jesteś dla mnie zerem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wywiad całkiem całkiem, łapcie lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi