dymek 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 1.Twój Nick:dymek2.Nick admina/gracza który zawinił:TaQ Takeuchi.4.Data i godzina:14-156.Opis sytuacji:dostalem bana od admina taq za wh choc ich nie mialem gralem sobie i nagle wyskakuje ban ssy chyba nie dostalem jesli chodzi o ten skan co zabilem taq to bylo widac bron a jak dostelm ssy to niech admin napisze to je dam bo ja mam tych ssy od pieruna nie bede wiecej pisal che zeby taka sytuacja sie nie powtorzyla dam jeszcze to[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin TaQ Takeuchi. [AMXBans] There are 58 minutes and 46 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Dymek [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 38578654 ' [AMXBans] Your IP : ' 212.87.244.34 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check youSORY ZA EDYTOWALEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Cały czas strzelałeś po ścianach i zabijałeś no, ale fakt, że admin musi wstawić dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 no tak ale mogl zrobic ssy tak to tego problemu nie bylo by [ Dodano: 2012-12-31, 15:13 ] to dostane ub ? czy mam czekac te 27 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Strzelałeś po ścianach aż miło,skanowałeś wszędzie,obserwowałem Cię chyba z 5 rund i w każdej coś takiego było. Było to ewidentne wh,jednakże masz rację mój błąd,że nie zrobiłem ssów,wybacz,następnym razem będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tak wogóle to dziwi mnie jedno... Jakim kurna prawem dałeś bana za WH na godzine? xDKurde chłopie nie bój sie i perma dawaj... Tylko rób SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Skrillex moge sie z toba zgodzic daje perma ale i tez daje ssy a nie ban na godzine to jest dla mnie smieszne powiem szczerze ze admin taki to jest wielka pomylka bez obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Moim zdaniem powinny za każdym razem ssy być -,-bo właśnie wtedy jest tak jak teraz, problem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 dymek. ma racje dostał perma to admin powinien zrobić mu ss'y. Nawet jak daje bana na zawsze za wh to powinien zrobić dla siebie ss'y by zapobiec takim skargą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 no dymek ma racje a Admi powinien zostać wydalony nie zrobił ss ani nie ma demka (chyba że HLTV) a poza tym dał bana na 1h za Wallhack gdzie jak piszą inni było to widać ewidentnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 precel, Wydalony może za ostro ale ja bym dał ostrzeżenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeT [1g] 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Heh to jest dla mnie szczerze smieszne ;D Jak obserwowales go przez 5 rund to po 1 odpal sobie zawsze record_nazawa np record_wh1 i obserwuj sobie a demko ci leci i wtedy nawet jak wcisniesz zle klawisze w amxmodmenu i nie zrobisz graczowi ss to wystarczy wpisac w konsoli stop i masz juz dowod rownie wazny jak ss'y To naprawde nie jest trudne :)Dla mnie to jest UB nie ma dowodow na wh gracza a admin mogl sie pomylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi