Pebble 74 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Pebble 2.Nick admina/gracza który zawinił: Horo X Magik 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: od godziny ok 18 do teraz czyli 20:15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie. 6.Opis sytuacji:Admin siedzi 2 godziny na spec,nie reaguje na zgłoszenia u@,uważam to za nabijanie godzin,tutaj screen potwierdzający.Proszę o zajęcie się tym,bo ludzie łamią regulamin a admin nic z nimi nie robi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Okej okej już się tłumaczę. Po 1. jeszcze nie admin. Po 2. poszedłem myć naczynia. Przyznaję wszedłem na specta. Po 3. czekam aż zostanę adminem a jak się to w końcu stanie - wohohoho - na serwerze nareszcie zapanuje ład i porządek . To tyle. @Pebble nie siedziałem 2h na spec tylko z 20 min jak naczynia myłem Moja matka ci to potwierdzi jak bardzo tego chcesz xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Czyli nabijanie godzin na spect. Starasz się o adma i siedzisz parę mapek na spect chociaż robisz zupełnie coś innego. Ładnie to tak ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 OK,ale1. no dobrze może się myliłem,ale to narazie bez znaczenia2.mogłeś wyjść z serweraWedług mnie,jest to nabijanie godzin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 . NIe chciałem wychodzić z serwera jak za chwilę miałem wrócić. Niestety naczynia same by się nie umyły ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 dobra w takim razie do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi