Senrox 869 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Imię : Adam Nick: aLoMw0n.Wiek : 15 lat Znajomość AMXX[(1/10) : 7/10 nadal się uczę (jak pisać pluginy)Mikrofon(tak/nie) : Kupuję Składka(tak/nie) : Nie, ale coś wymyślę Steam/NS : NS niestety Kontakt:: Forum, GG(podane w profilu)Dlaczego ty? :: Chciałbym pomóc w ogarnianiu serwera, będę ograniczał ilość cziterów i osób łamiących regulamin. Będę należycie wywiązywał się z obowiązków powieżonych mi jako admin only DD2. Możecie mi zaufać. Postaram was nie zawieść Ilość godzin przegranych na serwerze : 10h :)Link do Reklam : http://csgubin.pl/forum/viewtopic.php?p=616#616http://edivision.pl/topic/37027-cs-classicpl/http://www.cs-gramy.xaa.pl/viewtopic.php?p=548#548http://www.speedfrags.pl/...e=newtopic&f=49http://holyfrag.com/viewtopic.php?p=543#543 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jestem na TAK:). AMXX ogarnia , spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jestem na tak. Amx, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 na Nie ;D-Mało Godzin 3 ;/-Ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na razie na nie. Nadrób godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jestem na neutral. Dobij do 10h i będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 jestem na tak, godziny można zawsze nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja jestem na nie. Nadrób godziny, i może kup steama i znów złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 `Mall3oro, boshe co to za wypowiedz?-.- Ja na tak, wiek, amx, reklamy. Tylko wiesz nadrób godziny i będzie Good ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wiek : 15 lat Znajomość AMXX[(1/10) : 7/10 nadal się uczę Mikrofon(tak/nie) : Kupuję Składka(tak/nie) : Mogę co miecha robić 100 reklam jeżeli można ŻIGOLO TAKI Z CIEBIE ŻE AŻ JESTEM NA TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FragTeam 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeT [1g] 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 100 reklam ? Ok jak zrobisz to spx ale najpierw chce je zobaczyc Joke ;d Ale steam zakup to sa grosze :)Wtedy bede na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 na tak wie co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Senrox, Jestem na Tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wiek : 15 lat Znajomość AMXX[(1/10) : 7/10 nadal się uczę Mikrofon(tak/nie) : Kupuję Składka(tak/nie) : Nie, ale coś wymyślę Steam/NS : NS niestety Kontakt:: Forum, GG(podane w profilu) jak chcesz sie uczyc to sie ucz u mnie masz na Tak tylko nabij godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FragTeam 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 nabij trochę godzin ale i tak jestem na tak Pomogłem daj piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamGuru 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 jak nabijesz godziny będe na TAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziorex2 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tak, ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wszystko jest OK jestem na TAK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na Tak amx,reklamy,wiek, z tego co widzę masz już gdzieś admina tak że myślę że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 jak wcześniej pisałem na tak. zwróć się do mnie na gg 25171480 . w celu dodania tobie admina temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi