ziomeczek 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Chciałbym gdy np: Admin banuje gracza pokazywało który , gdy kicka pisało który oraz gdy pisze tym białym napisem też żeby pokazywało jego nick, Ostatnio admin wykopał mnie za nic wydaję mi się że tylko po to ,aby dostać expa bo akurat się mapka kończyła.Gdy potem z wróciłem na serwer zapytałem się który mnie Kicknoł lecz żaden się nie przyznał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 wszystko jest na amx bans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomeczek 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ale nie każdy sprawdza tak by było lepiej jak napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Po co ci wiadomość który? Wystarczy, że spytasz za co. Domyślam się, że za jakieś przekleństwo. Już kiedyś był poruszany temat żeby było widać nick admina, który pisze na y@. Dla mnie to bez sensu, bo to tylko do ogłoszeń służy, a nie do pogawędek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie dodam opcji pokazywania nicku adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi