tojapiotrek 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ban 1 tydzień za obraze. [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 22 minut i 40 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : Grucha[AMXBans] Powod : ' Ogarnij po raz 100000000 '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 875967115 '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] =============================================== link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=68712 Obraza z mojej strony, jak najbardziej. Ale z tego co wiem, to za obraze ban 1 dzień, a nie jeden tydzien (tydzień za admina). Więc Mazowieckiemu chyba coś się po**bało. I ogarnijcie go, bo dostał Admina i uwarza się dzieciak za ch*j wie kogo. Sam dzisiaj byłem świadkiem jak wyzywał na mikro. Następnym razem to uduwodnie. Proszę o UB. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Bez urazy, ale na serwerze zachowujesz sie jak skonczony przyglup. Wyzywasz, klniesz i piszesz totalne glupoty w olbrzymich ilosciach (co moze potwierdzic duza ilosc graczy oraz http://amxbans.cs-classic.pl/search.php) Ja staralem sie byc wyrozumialy, bo po kickach czy godzinnych banach mialem nadzieje, ze troszke zmadrzejesz, ale jak widac w koncu sie doigrales. A co do Marcina, to sie udales bo nigdy nie slyszalem, zeby powiedzial cos wulgarnego (zawsze pelna kultura) Ban w pelni zasluzony. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A więc, twoja kultura jest poniżej krytyki. 71 banow za kulture? Przesada. Ban moze i nie jest zgodny z regulaminem ale zasłużony. Może to Cię troszkę ogarnie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi