BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Imię: Dawid Wiek: 16 Kontakt: GG/forum/ts3 Twój nick na TS3: BezImienny Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Dobrze i łatwo dogaduje się z innymi oraz czasem widzę użytkowników bez rank na ts3 i pomagam im pisząc zęby odezwali się do jakiegoś admina, ale chciałbym od razu im pomagać. Dlatego składam podanie Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 9 Ile czasu spędzasz na TS3: 4h+ Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Myślę, że dobre wiem co i jak się robi jako admin Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na TAK - godziny - wiek - Znajomość TeamSpeka Myślę że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na tak: -wiek -znajomosc ts -godziny -ogarniecie -dobry kontakt z administracja 1. Nawaszi gdy piszesz na tak/ na nie to podawaj powody 2. Moze w koncu ktos zdejmie mi moja range Nol-lajfa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na tak ; wiek , ilość spędzonego czasu na ts, i ogarnięty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 W sumie to widać cię co dziennie, aktywność jest, wiek ... na Tak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Smiley*^ 12 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na Tak +Wiek +Znajomość ts +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Widać go codziennie, wiek. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ok, zgłoś się na tsie po rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi