vI3nIo 77 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 132[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 1 godzina , 45 minut i 28 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : Shadow[AMXBans] Powod : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Twoje IP : ' 89.228.100.50 '[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swmoze mnie ktos odbanowac bo to to nie jest moj nic i to nie jest moj ban a chcialm sobie pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Prawdopodobnie trafiłeś na zbanowane IP. Zresetuj router i graj . Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Raczej nie do zamkniecia bo mam stale ip i nic mi nie da resetowanie rutera takze dalej czekam na ub bo z mila checia wszedlbym sobie na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk55 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam Ja mam wszystko to samo co Ty i nie wiem o co chodzi ja też chciałbym wejść sobe na serwer ale oczywiście nie mogę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi