Jaskier 443 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Wiek: W grudniu 17 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?:148 Doświadczenie na podobnym stanowisku:Niestety brak, ale gdzieś muszę je zdobyć Dział który najbardziej ci odpowiada: Gry to coś więcej Dlaczego akurat Ty?: Gry to połowa mojego życia. Chcę przekazać wiedzę na ich temat innym. Jestem też miły, kulturalny i zawsze podchodzę poważnie do swoich obowiązków. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?:Dział z grami jest trochę opuszczony. Chce to zmienić pisząc dziennie 1-2 recenzje gier Wymagania: Co najmniej 6 dni spędzonych na forum + Przynajmniej 60 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej miesięca + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +/- ( Jeśli popełnię błąd zaraz go poprawiam) Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jestem na tak , dział redatorski stoi pustkami , a myślę , że Jaskier da sobie świetnie rade z tą funkcją i uzupełni pustki swą aktywnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jestem za. Zrobił 2 bardzo dobre opisy/recenzje Wiedźmina i Wiedźmina 2. Jeżeli ma zamiar robić ich więcej to przyda my się ranga redaktor. Dział z grami jest opuszczony i Jaskier się tam przyda by sprowadzić tam kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na tak. Mało redaktorów. Pisze dobre recenzje gier. Jak wprowadzicie dział recenzje książek to wam jak nic Wiedźmina opisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi