kompjuta_Gejm 1 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 1. Nick:`kompjuta Gejm #PUfa/? <3 CeeS 2. Imię:Wojtek 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre , 8 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=YGtvbXBqdXRhIEdlam0gI1BVZmEvPyA8MyBDZWVT&host=193.33.176.143:27015 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem odpowiedzialny, miły , uczciwy i co by tu więcej gadać? ... 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:dziennie ok. 3 h. wakacje są 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Zawsze jak wstaję od razu wbijam na serwa i pod nocke często długo gram 12. Staż w grze counter strike 1.6:6-7 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak, miałem serwa (pare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) `kompjuta Gejm #PUfa/? <3 CeeS: +amx +wiek +składka +aktywność na serwerze -konto do podania Nadrób aktywność na serwerze, ale jestem na tak @edit Jeśli masz aktywnego bana to jestem nie Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Jaskier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 A wyjaśnisz to? http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=59552 Według tego masz aktywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ogólnie jestem na "tak". Często grasz, dużo grasz. Ponoć masz doświadczenie. Niepokoi mnie tylko to u Ilony w poście. Jak nam wytłumaczysz tego bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jestem na tak, chlopak ogarnie napewno ma git amx ijest aktywny. Aktywny moze jest pomyłką albo moze go masz edit zrob podania i wypowiedz sie na temat bana (pod wzorem w podaniu nie pisz posta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Myślę , że można dać Ci szanse Wiek dobry amx + składka + dosyć godzinek Jestem na Tak tylko popraw aktywność na forum i będzie git @edit Wyjaśnij tylko tego aktywnego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnajperQ 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Bez obrazy ,ale za każdym razem na serwerze darłeś jape przez mikro i sie popisywałes . Jestem na nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolishBH 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jestem na wielkie NIE. 1. Wyzywasz mnie ze swoimi kolegami od kad mam wiekszy lvl od was tak samo mowie jak kolega wyżej wydzierasz sie i popisujesz przed kolegami. Pomagales mi ze serwerem dalem ci admina to nawet nie widziales jaka jest komenda na Vote,na unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Kategoryczne NIE! Masz aktywnego bana za czitowanie z lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie , aktywny ban , + wypowiedzi innych : "Wyzywasz mnie" - to wystarczy ,abym był na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na niekonto forum=pod podaniełamiesz regulamin!!!aktywny banpuszczasz muzykę przez mikrofonkultura na - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie masz akrywnego bana Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi