chief keef 1 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 co to za minusy was pokarały, ajmi? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 emocje wzieły góre xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Starali się jak mogli, co z tego, że przegrali, przynajmniej dobrze się przy tym bawili ( tak myśle ). Gratulacje @up Jay już Cię Widze na turnieju xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 dobrzee jest nie zawsze sie wygrywa czasem trzeba dostac w dupe zeby miec motywacje na nastepna gre ale i tak propsy za chęć i nie poddanie sie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 ubaw na ts po pachy... xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Daliście z siebie wszystko Mam nadzieje, że bedzie rewanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dalibyście radę gdyby nie natalja :/ Żarcik :curl-lip: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Było dobrze. Ajmi popisał sie ace i to 2 razy (o ile się nie pomyliłem), uratował nas kilka razy, ja zrobilem cos po czym prawie spadłem z krzesła i jak jadłem kanapkę to prawie wyplułem wszystko na ekran (w pistoletówce na dd2 zeskoczyłem ze skrzynek na A, zrobilem tzw. 360 i strzeliłem 'pestkę' w locie przeciwnikowi na gali), Natalja trafiła kilka mega headshotow, S}{aDoW też trafiał super hs'y, Hajdzik ogarniał bardzo dobrze, a ZooM nie był od niego gorszy ... Nic się nie stało, był to jeden z pierwszych naszych mixow w tym składzie. Trochę potrenujemy i myślę, że będzie tylko lepiej ! ///Nastepny mix z jakąś siecią postaram się ustalić w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Walczyc ,trenowac classic musi panowac!! Nastepnym razem bedzie lepiej:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 brakowalo mnie heh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Temat również do zamkniecia .. Wszelkie infromacje znajdują sie w dziale turnieje w forum serwera do mixow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> close<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi