Andrzej ;) 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Andrzej 2.Nick admina/gracza który zawinił: Trevor 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 15.08.2014 - 14:20:18 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php 6.Opis sytuacji: Admin dał mi bana aktywny/fleshe na zawsze . Gdy bylem na respie tt new runda niechcący rzuciłem flash 1 raz mi sie to zdarzyło i oślepiłem tt no ok mógł dać mi bana na te 5 min ale admin dal mi też aktywny nw za co nie miałem tu nigdy bana ja bym miał to bym wstawił ssy czy co , do tej pory grał normalnie a tu ban za flash i odrazu aktywny ! . Proszę mi to wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jak wytłumaczysz aktywne bany na twoim nicku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Skarga niesluszna. Masz 8 aktywnych banow w amxbans , ban zostaje. Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi