Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nick: Horo X MagiK Powód rezygnacji: DR zszedł na psy.. Coś od siebie: Nie mam zamiaru ciągle dostawać skarg takie jak lecą teraz.. Sorry Karol, popełniłem błąd te kilka miesięcy temu "porzucając" dr w fazie rozwoju i niestety rozwinął się w złą stronę. Dość mam atmosfery tylko na dr. Nic nie mam do całej reszty sieci więc proszę nie krytykować i nie ubliżać. 3mcie się wszyscy i powodzenia w rozwijaniu serwerów w lepszą stronę niż rozwinął się dr :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 dziękujemy , oby oby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Szkoda, że odchodzisz. :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wielka szkoda, że odchodzisz. Oby ta droga okazała się szczęśliwa dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dlaczego!? Kogo będę pobijał w top15? Wrócisz i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi