Bez Spiny 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nick : ReQ Link do SSów : SS'y mi się nie zapisały w folderze z Cs'em nie wiem czy nie zostaly zrobione czy ja za szybko wyszedlem z serwera.Poprostu ich nigdzie nie mam. Wycinek z konsoli : AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ARE[t]. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ReQ [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 632724229 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.212.4 Serwer : DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 SS'y byly zrobione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wiem are ale ja ich nigdzie nie mam... nwm co chodzi kurde :/ ale dobra jak UB nie będzie to się przecież nie popłacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jeśli dostałeś ss'y to masz je w folderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 ReQ, Tez kiedys mialem taki problem, ze nie widzialem moich ss'ow w folderze . ale teraz juz mam all normalnie . [ Dodano: 2012-12-31, 17:36 ] ReQ, o UB niech zadecyduje -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ale ja normalnie widze tylko że teraz jakoś ich chyba nie ma bo odrazu wyszedłem z serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie ma ss, nie ma ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi