Toonari 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam. Po raz drugi nie mam nigdzie ss z cs'a Ostatnio główny admin servera kazał mi dać coś takiego : http://wklej.org/id/1440856/ Nie jestem pewny,czy zrobiłem to dobrze. Bardzo proszę o UB,gram już długo na tym sererze :] Pozdrawiam , Toonari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 jest klika spasobów na odnalezienie screenów wystarczy poszukać w INTERNECIE,, i Zastosuj się do WZORU ! start-->uruchom-->%appdata%--> do góry wchodzisz w AppData-->Local--->zjedź na dół-->Virtual Store---> i tam masz Programy Files czy coś takiego i tam poszukaj ss'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zastosuj się do wzoru i napisz nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi