kompjuta_Gejm 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 1. Nick:`kompjuta Gejm #PUfa/? <3 CeeS 2. Imię:Wojtek 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8 dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=YGtvbXBqdXRhIEdlam0gI1BVZmEvPyA8MyBDZWVT&host=193.33.176.143:27015 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Witam. startuje na admina poraz drugi nieudało mi się za pierwszym razem cóż trudno nie bd płakać. Startuje na admina gdyż często gram w nocy rano. Myślę, że jestem odpowiedzialnym adminem, dobrym, konsekwentym. W sprawie mojego perma na serwie cod mod proszę mi nie pisać w podaniu "Jestem na nie -perm na cod mod" nie dostałem ss'ów , nie próbuję was oszukać mówię jak jest. Proszę dajcie mi szanse, będę sie dobrze sprawować. Liczę na pozytywne komentarze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze? godz./dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):codziennie 12. Staż w grze counter strike 1.6:6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak, miałem serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 To są jakieś żarty. Masz aktywnego bana i to za czitowanie. Prosze o zamknięcie tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ogarnij się człowieku. Po 1. Podanie składamy raz na tydzień a ty złożyłeś ostatnie podanie 14. dziś jest 16. Do 7 liczyć nie umiesz ?Po 2. Masz aktywnego bana za czitowanie więc na csc już adma nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Aktywny i łamanie regulaminu, won Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jedno podanie na tydzień! Poczytaj regulamin i zacznij się do niego stosować i zrozum że jeżeli nie wyjaśnisz tego bana którego masz nie dostaniesz admina a nawet sobie nie pograsz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi