Grzywka 31 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 1. Nick: Grzywka2. Imię: Michał3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie 7/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Jak będzie trzeba to tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/grzywka000/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Gram dużo na serwie, miałem kończyć przygodę z serwerem, więc napisałem rezygnację, lecz znajdę jeszcze trochę czasu dla serwera. Często jest tak że przez długi okres nie ma admina a jak już przyjdą to we 3 albo 4. Będę starał się uzupełnić te luki 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-12h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Różnie kiedy mam czas to jestem, czasem wypadnie jakaś robota to trochę mniej, ale staram się grać ile fabryka dała 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 " Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-12h" to chyba mowi wszystko do tego byles adminem i dobrze ci szlo wiec na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wiedzialem, ze wroci xD. Miał juz admina na bf2, jest ogarniety, amx dobre. Na Tak ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Na tak +amx +skladka +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Na TAK -amx-składka-aktywny-ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Hmm niech pomyśle jest botem , ale ujdzie z nim grac. Amx + Składka + Jest botem ale ogarnia + No i aktywność (noł lajf ) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 No rzadko gra, mała aktywność na forum, brak mikro, nie da na składkę. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Grzywce bez namysłu dawać admina można :smile-big:. Często siedzi na serwie, ogarnia tą grę, był już adminem, więc co tu dużo gadać.Pozdrowienia, Gruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejuJeju 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jestem Na Tak . Jest Botem ale mozna mu dać adma , ogarnięty , ma kulturę da się z nim pogadać i nadaje się na adma ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Na tak Dużo czasu na serwie, był adminem i dobrze wywiązywał się ze swoich funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania :D 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 TAK. powody macie @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 oczywiście że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Hmm, dopiero co zrezygnowałeś z admina, ale dam Ci na tak +wiek +ogar +składka +mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz Pw/gg. Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi