QubiPL 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 1. Nick: SamuRaj 2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 14 lat 4. Znajomość Amx ( średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie (0/10): 7 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/SamuRaj/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Sebastian, mam 14 lat. Lubie słuchać muzyki i uwielbiam grać w cs. Dlaczego to ja miałbym zostać adminem? Jestem miłym kulturalnym graczem. Często gdy gram na serwerze widuję ludzi grających nie fair podczas gdy na serwerze nie ma żadnego admina. Chciałbym nad tym zapanować. I właśnie to jest mój powód na złożenie podania na admina. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie) podaj Steam_ID jak tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze?: od 4 do 6 godzin 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 4 godzin, weekendy 6 godzin, aktualnie mamy wakacje wiec po 5-6 godzin dziennie. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4-5 lat 13. Czy byleś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie nie bylem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jestem na tak!SamuRaj jak widze często jest na serwerze, jak napisał jest kulturalny więc jestem za tym żeby został adminem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jestem na tak: -Składka -Mikro -GT -Godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Nie, jak wytłumaczyć konto Szeregowy, które powstało dzisiaj i tylko po to żeby wypowiedzieć się w tym podaniu? Jeżeli to twoje, to należy się ban za multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej ;) 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 ja jestem na tak myślę że sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kashmir 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 -rzadko Cie widuje na serwie (czesto gram) -malo znasz graczy -slabe kontakty z graczami -malo lat! Nie spelniasz wymagań!!!! Zdecydowanie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dafuq ;c 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jestem na "tak", to bardzo miły i uczciwy gracz. Napewno będzie dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Na nie.ciekawa historia amx,musisz świetnie znać regulamin.http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=60846http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=59020 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=58668Nigdy Cię nie widziałem na serwerze.Aaa jak wyjaśnisz to? Też tu nabijałeś godziny na spect? http://forum.cs-classic.pl/topic/20933-qubipl-podanie/#entry123156Oraz jak pisze inka,jeżeli Szeregowy to twoje konto należy się ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jestem na nie. Stary masz 14 lat a admin jest od 15, multikonto mowicie jezeli to prawda to dostaniesz bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Multikonto. Jedno słowo już cię dyskwalfikuje :x Poza tym z zm będzie to samo co z 4k1. Grałeś złożyłeś podanie na adma a jak go nie dostałeś to olałeś serwa. Skąd mamy wiedzieć czy zm też ci się nie znudzi? Fajna historia banów. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 jestem na nie wiek wiekszosc ont co ma 1/2 posty pozdrawiam KoksiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Panować nad tym, czego samemu się nie przestrzega ?Multikonto + historia banów. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciapek. 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jestem na " Tak". Często cie widuje na serwerze Jesteś miły, Pomagasz. Mam nadzieje, że będziesz dobrym adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie uznaję wypowiedzi użytkowników którzy mają mniej niż 10 postów. Co do Podania to ja także jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi