James0v 1 688 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 http://sport.tvp.pl/16463335/to-nie-byl-ronaldo-kibic-z-7-wbiegl-na-muraweW 75. minucie sobotniego Super Meczu Real Madryt - Fiorentina, na boisku pojawił się... "Cristiano Ronaldo". Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że Portugalczyk zszedł z boiska po pierwszej połowie. Tym razem na murawę wszedł jeden z kibiców."Przebieraniec" miał na sobie kompletny strój "Królewskich" - koszulkę, spodenki, getry i buty piłkarskie. Na plecach nazwisko Ronaldo i numer "7".Niespodziewany gość został przyjęty na boisku w dość oryginalny sposób. Najpierw sędzia Daniel Stefański pokazał mu... czerwoną kartkę, a następnie piłkarze Fiorentiny - widząc, że kibic nie opuszcza murawy - z rzutu rożnego zagrali w jego kierunku piłkę.- Nie wiem, jak to się stało, że żaden ze stewardów nawet nie pobiegł w jego stronę. To było dla mnie duże zaskoczenie. Na pewno była to fajna, śmieszna sytuacja. Podobało mi się i oceniam ją pozytywnie - powiedział po meczu w rozmowie z Wirtualną Polską Rafał Wolski, który w 77. minucie w składzie Fiorentiny zastąpił Pizarro.Ostatecznie "przebieraniec" z nazwiskiem Ronaldo na plecach uciął sobie pogawędkę z Karimem Benzemą, po czym sam opuścił boisko. Dopiero kiedy znalazł się w okolicach ławki rezerwowych Fiorentiny, służby porządkowe przejęły go i zaprowadziły do wyjścia.Zródło: sport.wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Hahaha to tylko Warszawie niczego nie umią dopilnować najpierw pływający kibic na basenie narodowym a teraz to hahha niech lepiej nie organizują takich meczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczka 7 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 takie sytuacje napewno są ciekawe, ja się zastanawiam dlaczego nikt nie zareagował, albo co powiedział karimie nasz przebieraniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Pierwsza myśl o tym, jak wleciał ten pan na boisko i jak popatrzyłem na Illarramendi to taka, że Polska powinna się okryć wstydem, raz basen narodowy z pingwinami, a teraz to.Przyjechali do nas tacy goście, gdzie policja powinna się za ręce trzymać otaczając stadion. No jaja, ja jestem trochę zirytowany ale cóż, może dlatego, że jestem kibicem Realu ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 haha no to bylo niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi