HSK.csgo 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Avatary mojego teamu, oceniajcie od 1-10 i piszcie, co byście dodali/zmienili.Później dodam kilka innych prac jak zrobie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Co do pierwszej pracy to mi się podoba nawet. Ale nie sądzisz, że trochę jest sucho? Dodaj jakieś efekty, dymy, rozmazania. 4/10 Druga praca nie podoba mi się pod względem rozjaśnienia obrazu, kolor czarny to czarny a nie jakiś siwo-czarny. 2/10. Chciałeś krytyki to masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HSK.csgo 5 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Greeneye, obydwie prace są takie same, tylko że w 2 innych kolorach, hahaha Avatar nawiązuje do nazwy i wątpie, żebym dodał dymy czy też rozmazania - nie jest to potrzebne.Sam efekt realistycznego metalu jest ciężko zrobić.. Czasami jak sie na czymś nie zna to się nie powinno wypowiadać - tak na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Praca są fajne myślę że dodać jakieś tam dymy czy coś byłoby niepotrzebne najbardziej to chyba podoba się mi ta pomarańczowa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Twoje prace mi się podobają, ciekawy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HSK.csgo 5 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi