OKOLVD 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam 1. []Q[]LVD 2. Ernest 3.16 lat 4.dobra 5.tak 6.nie 7. nie mam 8.dlaczego ja ponieważ nie przeklinam i potrafię się zachowywać kultularnie 9.nie mam ale jak potrzeba to zainstaluje 10. 5 łącznie 11.rano trochę popołudniu trochę i wieczorem trochę 12. gram w cs 4 lata 13.tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 NIE, non stop łamałeś regulamin. Nawet wzoru nie możesz porządnie zastosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 wielkie Nie brak wklejenia wzoru slabe dlaczego Ty Brak godzin gry Troche banow posiadasz a powinienes byc wzorem do nasladowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKOLVD 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 kurwa nie to nie mam to w dupie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Aaahaha, to miej dalej. Nie wiem po co w ogóle pisałeś podanie. Kultury nabierz dziecko drogie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 wypowiadasz się w swoim podaniu, brak ci kultury, słaba aktywność. Jestem na duże NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 To są jakieś żarty.. Które to już twoje podanie? I nadal źle napisane. Człowiek owiniuen uczyć się na błędach ale ty ich popełniłeś za dużo na DR co widać w amxbansie. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 kurwa nie to nie mam to w dupie !!!! Nie masz co liczyć na admina po takiej wypowiedzi + Proszę o warna dla użytkownika za wypowiedź w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi