Rav3run 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 HAha , żal nic nie Edytowałem , kurwa poczytajcie na temat Sprawdzania ss'ow : Zmodyfikowany - każdy SS z reguły powinien mieć ten sam czas modyfikacji. Niestety nieraz się one różnią w zależności od ustawień systemu, lecz różnią się zazwyczaj o 1-2 sekundy, rzadziej- do 10 min. Pozdro ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Kolego, screnne zostały wykonane o 10:46:40. ss nr0000 wskazuje tą godzine ale ss nr 0001 wskakuje 11:32. Jak nam to wytłumaczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 tak to dziwne że jeden SSy jest tylko o godzinę spóźniony a reszta jest ok przerabiałeś i nie kłam cziterze powiem ci tak wypieprzaj stąd ssy modyfikowane i tyle i nie pokazuj się na oczy nara ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam '' lecz różnią się zazwyczaj o 1-2 sekundy '' - Twoje różnią się o godzinę i na dodatek widać jak były modyfikowane. Dodam że każdy ss powinien ważyć tyle samo Żegnam @ ~ Dobrze że Ci zrobiłem ss. Jednego czitera mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav3run 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Niewytłumacze bo nieznam sie na tym , mam w folderze ss , i niewiem co jest zle .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav3run 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 haha kurwa cwele jebane nic nie przerabiałem , pozdro dla adminów którzy sami lamią , kurwa pol roku gram na tym serv.......................................................................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Na ten temat wyraziłam sie juz w poprzednim temacie i zdania nie zmienie. Zamykam, zeby nie było spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi