ArCuZ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ok Mam SS xD Nick:ArCuZ Link do SSów: http://forum.cs-classic.pl/topic/22592-ub-dla-arcuz/ tak jest link do ss bo tu cos niewchodzi Wycinek z konsoli(bez IP)*: NIE WIEM JAK TO NAPISAC PONIEWAZ MOGE GRAC NA SERVIE xD TO JAK MAM TEN WYCINEK NAPISAC xD Serwer: Cod 350 LVL Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=70792 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie wchodź na aktywnym banie, pisz do -_- albo skorzystaj z poradników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 czyli los ami dal mi bana i ja mam czekac kilka h ??? nie moze buska sobie wejsc w moj post i dac mi ub ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 dostane tego unbana ss mam i w czym problem ??? dostosowalem sie do wzoru prośby o UB WSZYSTKO DOKLADNIE DOBRZE ZROBILEM I DLACZEGO NIE MAM UNBANA ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Spakuj je do winrara, ssów ma być 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 nie mam 5 mam tylko 4 ... , ok spakuje do winrara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Musisz mieć 5 bo zawsze dostajesz 5 ss'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Admin zostanie powiadomiony o tym czy zrobił 4 ss'y. Musisz czekać do 24h, nie spamuj bo nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Admin napisał że robił 5 ssów. Poszukaj uważnie ja napisze do opiekuna jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 mam 4 ss nie mam 5 szukalem uwaznie i mam tylko 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 mozliwe ze nie ma piatego ss bo mialem jakiegos dziwnego laga wlasnie tam gdzie byly te 4 ss i mozliwe ze wyszlem i dlatego ni mam ss (NIE ZNAM SIE NA TYM ALE TAK MOGLO BYC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Czekamy na wypowiedz admina ile dał ci ss-ów,jeśli kłamiesz to wylatujesz z banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ty mnie chyba nie rozumisz miałem 4 ss po co miał bym kłamać aby dostac bana ??? mowie prawde dostalem tylko 4 ss nie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 To czekamy na admina ma 24h na wypowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ???? czlyli jak admin powie ze zrobil 5 ss to dostane perma bez odwrotu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Tak. Ps: Nie spamuj juz bo dostaniesz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ok ale powiem tylko 1 rzecz: mozliwe ze nie ma piatego ss bo mialem jakiegos dziwnego laga wlasnie tam gdzie byly te 4 ss i mozliwe ze wyszlem i dlatego ni mam ss (NIE ZNAM SIE NA TYM ALE TAK MOGLO BYC) chodzi mi o to że nie wiem ile admin zrobił screenów wiem że zrobił minimum 4 ponieważ mam je zapisane na komputerze. to tyle co chcialbym powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Rybka napisał że admin robił 4, spakuj je i wrzuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ale one sa spakowane /\ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi