Joker.^^ 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nick : greeneye Data : 19-06-2014 Zdarzenia : Warny.Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : ( ͡° ͜ʖ ͡°)Opis Sytuacji : Dzisiaj sobie wszedłem w dział grafika i sobie oceniam prace a tu warny. 6. Spam i bezsensowne nabijanie postów będzie karane. Jeżeli moja wypowiedź w temacie http://forum.cs-classic.pl/topic/20721-galeria-chill/#entry136086 jest bez sensu to ja nie wiem jak mam pisać, ująłem to tak jak by ujął człowiek. Inne wypowiedzi są podobne i sadze, że oni nie mają warnów. 12. Odświeżanie starych tematów może mieć konsekwencję w postaci ostrzeżenia (warna). - tematy powyżej 2 tygodni No dobra tu się mogę zgodzić, że nie zapoznałem się z regulaminem forum ale to i tak mnie nie usprawiedliwia bo chyba moderator powinien zamknąć temat po dwóch tygodniach. http://forum.cs-classic.pl/topic/21212-fake/#entry136084 Proszę o zdjęcie pierwszego warna bo uważam, że jest nie słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Niee to wcale nie wygląda jak spam. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wypowiedziałem się w dziale grafika bo lubię takie działy. Jak bym chciał spamować to bym po spamował w wszystkich działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 twoje posty nic nie dają w tym dziale pisząc "oceniam twoje prace na 7/10, musisz jeszcze pracować" Więc dla mnie to jest spam, skarga nie słuszna I na drugi raz patrz co oceniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Warny nałożone słusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi