ShaD 2 254 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam, nie po raz pierwszy zdarzyło mi się banowanie za pomocą "rozłączonych graczy". Niestety zauważyłem, że mimo wybranej odpowiedniej osoby na liście i jednoczesnym wyjściu innego gracza z serwera; przesuwa pozycję i banuje kogoś zupełnie innego. Gracz, który miał zostać zbanowany: MAJO Gracz, którego "przypadkowo" zbanowałem: qwed999 (link do bana) http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=71152 Prosiłbym by "NeoBans - nieobecny gracz" zostało naprawione oraz prosiłbym jednocześnie odbanowanie gracza qwed999 przez UbTeaM. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Gracz odbanowany, a co do samej funkcji jest ona skuteczna i dobrze wykonana nie da się tego naprawić w ten sposób aby lista graczy się nie przesuwała. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi