szoguun 1 568 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Siemanko mam taki problem dokładnie chodzi mi o to że podczas szybkich ruchów myszka z 40-50 fps spada mi do 10 na ns mi działa normalnie nie wiem o co chodzi już patrzałem robiłem nawet tą akcelerację myszki i nadal nic nie wiem macie jakieś pomysły może ktoś miał to samo i coś mu pomogło nie wiem proszę napisać bo ja juz nie wiem co mam robić za każdą pomoc leci + pomóżcie :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 a skopiuj sobie config z non-steam na steamowy. Może coś tam masz pozmieniane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ctrl + Alt + Delete -> Menedżer Zadań -> Priorytet na wysoki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 -noforcemaccel -noforcemparms -gl -32bpp -nofbo -nomsaa -dxlevel 82 -full -noipx -nojoy +gl_ansio 0 +gl_vsync 0 - opcje uruchamiania. Spróbuj wyłączyć synchronizację pionową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nic nie pomogło chłopaki Guli Wer jakbyś wiedział gdzie wyłączyć ta sychronizacje w karcie od Intela ;/ czekam dalej + lecą za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ctrl + Alt + Delete -> Menedżer Zadań -> Priorytet na wysoki. Co do akceleracji ma przepustowość? Instalowałeś jakieś sterowniki do grafiki wcześniej? Pobierz directx 9.0c bo przy starszych wersjach występował ten problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 nie pomogło czekam dalej na propozycje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak mi powiesz że używasz grafiki ATI to Ci powiem jak usunąć lagi myszki. @ Wogóle to spróbuj alt+ctrl+del i hl.exe na niski priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 James odezwij sie do mnie na pw. Kolega miał to samo ale w csie miał inne ustawienia niż ja i gdy zmienił wszystko mu działało (nie obiecuję, że pomoże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Synchronizacja pionowa: prawy na ikonke intela w pasku koło zegara, ustawienia 3d i przy vertical sync ustaw application setting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 mam wyłączone i nadal tak samo rewox liczę na ciebie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 @ Wogóle to spróbuj alt+ctrl+del i hl.exe na niski priorytet. Patrz, kolejny. Powiedzcie mi, co ma akceleracja do przepustowości? To tak jakbyś chciał wyeliminować skrzypienie drzwi wymieniając klamkę. Hamesie, obracając się na strzałkach też masz ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Nie tylko myszką się tak dzieje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Próbowałeś inna myszką? Dzieje się tak tylko na tej, czy na innej też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 na innej też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jaka karte intela posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Mobile Intel 965 Express Chipset Family (Laptop) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Mobile Intel 965 Express Chipset Family (Laptop) Posiadam na jednym laptopie tego złoma. Ciezko cos na niej wskórac, ale wysle Ci ustawienia z panelu, ktore mi nieco pomogly. O aktualizacji sterownikow nawet nie mysl, bo nie sa wydawane od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja mam tak właśnie ustawione wiem że to złom ale raczej nie zamienie karty graficznej na laptopie a po drugie nawet jakbym miał kompa to by jej nie zmienił bo raczej jej nie można i napiszę że format odpada w 100 procentach bo laptopa mam na Vista a teraz mam XP i nie chcę zeby mi na VISTE chodził 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Odświeżam słuchajcie podczas gdy zminalizuję cs to wszystko dobrze działa jak mam kupić broń lub zmienić team to wtedy spowrotem jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 hmm , reinstal steam i cs -> przy instalacji ustaw opcje pobierania danych steam : Medium ( 56k ) czy jakoś tak. -- btw. Jak zainstalujesz , to ustaw paramenty startowe : -nobfo -nomsaa -- Jeżeli to nie zadziała no to polecam zrobić tak : Options - > Video - > Zaznacz : oprócz 1 zaznacz wszystko. Pozdrawiam, Haze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 nic a nic nie zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Windows XP/7/8? 32/64bit? podaj mi nazwę karty graficznej , a i to co zapytałem wyżej również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mobile Intel 965 Express Chipset Family i XP niedługo naprawiam mojego starego laptopa i zobaczę jak będzie na nim. ale jak narazie proszę pisać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi