BezImiennyy 240 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 No synek ub mozesz dostac ale po twoim zachowaniu nie dostaniesz on straci admina a inni beda sie cieszyc ze nie bedzie cie tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.S.N.T 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ale ten serwer nie jest ani żadnego admina z bf2 ani soota więc myślę że z ub nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Racja nie jest, znajac rybaka i buźke to za takie zachowanie napewno cie nie odbanuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 BioLy, będzie z tym problem, bo administracja też cię już poznała, a jeśli jeszcze nie, to w niedługim czasie się to stanie. Pytanie jest jedno: z dobrej czy ze złej strony? Odpowiedz sobie sam. Jeżeli nadal tak sie będziesz zachowywał to dostaniesz tego bana na tydzień od Gumisia (wątpię, aby stracił za to admina, raczej zostanie pochwalony), a kiedy wrócisz i nie poprawisz swojego zachowania, ja zrobię to samo - odpoczniesz od serwera przez kolejny tydzień. Czy mogę to zrobić? Jeśli mam być szczery - mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Po 1. To wszystko to jakaś komedia nie piszcie skarg o takie coś bo to śmieszne się zaczyna robić. Po 2. Kolega B.S.N.T posiada 6 warnów na dobrą sprawę już nie powinieneś móc pisać ale możesz przez błąd forum, ale już to poprawiam postowanie/zakładanie tematów w twoim przypadku jest zablokowane dopóki nie odrobisz minimum 3 warnów. Multikonto skończy się banem pernamentnym na forum pozdrawiam. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi