spikemapper 27 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Siemanko Chciałbym wam przedstawić kilka moich produkcji, może mnie ktoś kojarzy a może i nie (jestem SpikeMapper i tworze mapki do cs 1.6 --> http://cs.gamebanana.com/maps/167048) 1) CS:GO | RUSH 2) CS:S | Don't Wanna Dance 3) BF4 | CUT 4) Cs 1.6 | Shellshock 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczka 7 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 no powiem ci, że te prace to są mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HSK.csgo 5 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Bardzo fajne.Zrobiłbyś mi obróbkę moich akcji z CS:GO?Mam kilka fajnych ace'ow.Jak cos to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Zajebiste ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi