Kaczmar 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam. Mam problem z polączeniem sie z serwerem cs 1.6 Steam. Laduje sie do polowy paska i wywala mnie do pulpitu. reinstal nie pomaga a sprawdznie zgodnosci plikow gry pomogly tylko raz a gdy wylaczylem i wlaczylem jeszcze raz cs'a dzieje sie to samo. Kopiowalem configa z NS i tez pomoglo ale w ten sam sposob co sprawdzanmie zgodnosci plikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polish 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Z 1 serwerem czy ze wszystkimi i czy po wyrzuceniu na pulpit pojawia się komunikat z błędem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ze wszystkimi i wlasnie nie ma zadnego komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polish 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 No to nie wiem co to może być Możesz spróbować zainstalować cs'a razem ze steamem i zainstalować go na innej partycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jezeli wywala Cie do pulpitu to sprobuj tak : Biblioteka -> Counter Strike -> ppm ~> wlasciwosci ~> ustawienia startowe -> wpisz : -nobfo -nomsaa jezeli to nie pomoze to prosze napisac na pw do mnie . / close Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi