JayMcKenzie 393 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam. Mam problem. Gdy włączam FIFA'ę World nie działa mi Origin w tle, przez co nie mogę grać ze znajomymi. Wie ktoś, co jest przyczyną i jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Odinstaluj Origin oraz FIFE World, zainstaluj Fife oraz Origin ponownie - powinno pomóc, być może jakieś pliki Ci się nie pobrały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Odinstaluj Origin oraz FIFE World, zainstaluj Fife oraz Origin ponownie - powinno pomóc, być może jakieś pliki Ci się nie pobrały. Zrób format, pewnie też pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Odinstaluj Origin oraz FIFE World, zainstaluj Fife oraz Origin ponownie - powinno pomóc, być może jakieś pliki Ci się nie pobrały. Teraz w ogóle nie chce się włączyć: "Błąd konfiguracji DirectX: wystąpił błąd wewnętrzny." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Przejdź do katalogu C: \ Program Files (x86) \ Origin Games \ Fifa World \ __ Installer \ DirectX \ REDIST Usuń całą zawartość folderu, z wyjątkiem następujących plików: DSETUP.dll dsetup32.dll DXSETUP.exe Zainstaluj FIFA World ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Gra się włączyłem, lecz Origin w grze nadal nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Wyłącz antywiursa , firewalla a także zaporę systemową. Temat zamykam / Brak zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi