Sto-_-Procent 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Sto-_-Procent 2.Nick admina/gracza który zawinił: NiE RoB Mi SsOw 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 19.08.2014 15:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko do pobrania: http://speedy.sh/xrfa8/hltv-1408201516-de-historic-kitchen.dem 6.Opis sytuacji: Na mapie Historyk kichen po zabiciu admina z pięknego headshota admin zabija mnie bez powodu. Na wielokrotne pytania dlaczego nie raczył nic odpowiedzieć. Wszystko widać dokładnie na demku. Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji ponieważ nie jest to pierwszy raz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Na serwerze było kilku adminów, nie możesz mieć pewności że to byłem ja. Ale masz rację - zrobiłem to. Dlaczego? Przyznam szczerze, że przypadkiem, wszedłem w menu admina, a potem w uderz/zabij gracza, po czym chciałem przejść na kolejną stronę z listą graczy, zamiast wcisnąć 8, wcisnąłem 7 i stało się. Nie pierwszy raz? Daruj sobie, pierwszy. I ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.S.N.T 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 hahaha oj nie rób nie rób strasznie się pogrążasz strasznie przypadkiem to ty chyba dostałeś admina z tego już się na pewno nie wykręcisz )))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Każdy ma prawo się pomylić wrazie następnej sytuacji można pisać. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi