Rooweer 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Nick : Roower Otoz Opisze cala sytuacje pisalem posty o unban ktorego dostalem potem gralem na serwerze po czym na server weszedl BRONEK LOWCA STONEG i dal mi bana za aktywny chociarz wogole nie bylem aktywny... tylko juz byl wygasly a wiec napisalem posta o unban i kav napisal mi ze gralem na aimie a damian NL/PL powiedzial ze nie da mi unbana bo kav powiedzial mi ze gralem na aimie to w takim razie tutaj wytluszcze grubymi literami zeby wszyscy przeczytali ZEBY ADMIN KAV UDOWODNIL ZE MIALEM AIMA I CHCE WIDZIEC I CHCE ZEBY ADMINI WIDZIALI DEMKO NA KTORYM NIBY GRALEM NA AIMIE WIEC TUTAJ DO KAVA DAWAJ DEMKO I UDOWODNIJ MI TO ZE MIALEM AIMA CHCE TO WIDZIEC BO GADAC TO JA TEZ SOBIE MOGE CHCE DOWODU I TY MI GO MUSISZ DOSTARCZYC I POZOSTALYM ADMINOM TEZ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Moj blad, przepraszam, sprawdzilem hltv musialem sie pomylic . Prosze UBteam od unbana dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Masz 3 aktywne bany na swoim koncie na ip z którego pisałeś temat teraz.Brak ub close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi