Toksyczny32 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Toksyczny ==== Zbanowane IP : ==== Admin : Have a nice day ! ^_^ ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/20/2014 - 20 : 23 : 33) Dziś otrzymałem bana podobno za AB. Nie mam zmiennego ip więc nie mógłbym grać o wiele wcześniej zanim admin wszedł na serwer. Mam nadzieje, że to pomyłka. PS: Nie mam też żadnych ss'ów z jakiej kolwiek rozegranej dzisiaj mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Nie wiem dlaczego dostałeś tego bana, UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi