Luffy 103 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 1. Nick:Luffy 2. Imię:Bartek 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7,5-8,5 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Luffy/31.186.82.184:27691/ + 10h na nicku Luffy /no form 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Adminowałem już tu wcześniej, ale z pewnych powodów zrezygnowałem. Jednak chcę wrócić do tego, a zwłaszcza do tej ekipy. Doświadczenie już mam, gracze mnie raczej znają. Czasami nie ma żadnego admina i musze np. do ajmiego pisać żeby wbijał, więc myślę, że przydam się. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:44359498 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 1 września poniedziałek-czwartek 2-5h, piątek i sobota różnie, niedziela 3h+ 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni robocze po południu, weekendy o każdej porze (zależy, co mam w planach) 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6-7lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):tak Wiem, że mam dość mało godzin, ale od restartu GT byłem w domu może 5dni (wyjazdy i te sprawy) i dopiero teraz grać zaczynam, ale przed restartem miałem 50h+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 jestem na tak + amx + ogarnięty + itp itp co tam dalej pisać to samo ale nie piszcie tyle podań bo dla Hamesa miejsca nie będzie :CCCCCCCC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Oczywiście na TAK ! + amx + składka + był adminem więc sobie na 100% da radę + znany i lubiany na serwerze + ogar no i przede wszystkim swój ziomek! @EDIT //@natalja ma rację jeżeli luffy zostanie przyjęty to chyba czas zakończyć rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Ogarnięta mordka do pogadania, był adminem i ładnie sprawował swoją funkcje również odkąd wrócił często go widzę na serwie Pewnie że tak )) Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Damian? NL/PL Fajny Avatar ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 jestem na tak + amx + ogarnięty + itp itp co tam dalej pisać to samo ale nie piszcie tyle podań bo dla Hamesa miejsca nie będzie :CCCCCCCC a co jeśli robią to specjalnie? :XXXXX Luffy, nie raz udowodniłeś jak bardzo Ci zależy na tym stanowisku i pragniesz pilnowania porządku na serwerze. Fajnie Cię będzie znowu widzieć na FFA Plusów nie wymieniam.. bo to już Twoje drugie podanie. Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jestem na Tak. Doświadczenie oraz amx ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tag, luffy to odpowiednia osoba na tym stanowisku. A ty Damianie pomyśl czy nie jest za duzo adminów xd i czy nie czas zamknąć rekrutacje? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Adminów niby dużo, ale na dzień pojawi się trzech w porywach do czterech. Co do podania również jestem na tak, ogarnięty ziomek a skoro wcześniej się spisywał to nie ma co rozmyślać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Na dzień dzisiejszy adminów jest 16 + luffy jeżeli go przyjmiemy n0pe poczekaj do września/października i wszystko wróci do normy, ponieważ w wakacje nie każdemu chce się siedzieć w domu przed kompem.Co do podania to jestem oczywiście za! Byłeś adminem, jestem lubiany przez graczy, a także wiesz czy ktoś jest odpalony czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Przyjme Cie bo dobrze Cie wspominamy i jestes lubiany. Natalja masz racje i zamykam rekrutacje narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi