Pebble 74 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wiek:11 (wiem,mało :/ )Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?:273 (11d 9h 29m 42s )Doświadczenie na podobnym stanowisku:brakDlaczego akurat Ty?:Chciałbym podporządkować ten kategorię, najlepiej dział "Counter Strike 1.6".Obecnie panuje w nim chaos,chciałbym położyć temu kres.Obecnie jestem adminem na CoD Modzie 4k i pasuje mi ta funkcja,chyba sprawuję się dobrze.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?:Jak napisałem wyżej,chciałbym zakończyć panujący chaos w dziale "Gry".Chętnie się podejmę tego zadania.Wymagania Co najmniej 2 dni spędzone na forum = 11d 9h 29m 42s Przynajmniej 50 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej dwóch tygodni + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Na Tak jak chce sie tym zajmowac nie widze przeciw wskazan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ale nie tylko Cs bedzie twoim obowiazkiem ale rowniez inne gry ale widze ze jestes ambitny jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mimo, że młody to ogarnia admina więc myślę, że i z ogarnięciem obowiązków Gamera sobie poradzi. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi