Omega* 2 077 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam Serdecznie Wiek: 22 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 4d 5h 23m 12sDoświadczenie na podobnym stanowisku: DobreDlaczego akurat Ty?: Dlaczego Ja? Mam dobre doświadczenie w tym . Jestem często na forum. Chciałbym ruszyć całą kategorię a najbardziej FIFA 14. Nic się tam nie dzieje. Tutaj jak na razie posiadam administratora serwera i postanowiłem ruszyć dalej. Może się uda a może nie. Myślę że się nadam.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Rozkręcić to wszystko. Oczywiście pełną parą Z poważaniem Mateusz Wiem że nie spełniam 1 punktu ale postaram szybko to nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jesli widzisz dla siebie "nisze" i chcesz to pociagnac do przodu to duze Tak;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Na nie. Reklamujesz podanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sory,ale na nie.Podanie jakoś mnie nie przekonujeI najważniejsze... czyli nie znasz regulaminu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zakaz reklamowania podań Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi