kompjuta_Gejm 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 1. Nick:I can see peace 2. Imię: Dżejms Miściorak, a na drugie Staszek Aligator. 3. Wiek:(Mam 3 latka 3 i pół jak się wkurwie jebne w stół jestem bardzo agresywny i mam kaftan ale to mniejsza) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10 kuhwa 5. Mikrofon(Tak/Nie:Zobaczę na śmietniku może ktoś wyrzucił. 6. Składka (Tak/Nie):2,20zł mogę ale to max, bo na wino dla ojca muszę mieć. 7. Link do swojego GT**:www.grucha-telewizor.com 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Administracja się puszcza, ponieważ jestem wkurwiony na grę kupuję nową klawiature. Podam was do sądu za wszystkie rozpierdolone myszki i klawiatury jak nie dostanę admina. Na jutro do 20:37:07 ma być admin +20zł dopłaty. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:kurwa nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Chuj ile wlezie ... 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Jak matka mi się puszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompjuta_Gejm 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To kiedy bd miał admina kurde mol ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Admina masz już od zaraz ale w piaskownicy... Dam wniosek administratorom aby cię zbanowali permamentlnie z forum a ja cię zbanuje z serwera bo nie pierwszy raz robisz sobie jaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi