ToPGeeer 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Siemankoo niewiedziałem gdzie założyc post więc piszę tutaj, co mam zrobić gdy przez przypadek zresetowałem sobie wszystkie odznaki i statystyki da sie to jakos przywrucic,bardzo bym prosił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Musisz mieć screen swoich odznak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Masz screena to H@ Ci je doda, inaczej nie da rady bo wszystko się z bazy danych usuwa. (Chyba że jest to pod nvault choć wątpię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToPGeeer 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 nie mam żadnych screenów,miałem 19 odznak i ponad 3 k killi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nie masz screena z nimi, nie ma odznak proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToPGeeer 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 moge opisac jakie odznaki miałem i mniej wiecej staty:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nie mozna tak, musisz miec dowody na odznaki albo wszystko od nowa:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uchiha Itachi 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Musisz mieć ss'y bo inaczej każdy by tak pisał że zrobił reset i chciałby darmowe odznaki. Bez dowodu raczej małe szanse masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista 2 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgodzę się z Wami, ale trzeba wziąć pod uwagę, że jeżeli jest napsiane wyraźne "Czy napewno chcesz skasować swoje statystyki" - czy jakoś tak. To wiadomo, że chodzi o statystki a nie o odznaki.. Takie coś wprowadza ludzi w błąd. Przed chwilą napisałem odpowiedź pod podobnym tematem, więc pozwole ją sobie tutaj przytoczyć jakby ktoś nie sprawdzał wszystkiego "Miałem ten sam problem.. Jeżeli macie ss'a ze swoimi odznakami to jest szansa że Wam przywrócą. Ja dostałem taką odpowiedź (całkiem niedawno) : "Nie będę zmieniał tego dla jednej osoby Nikt nie ma z tym problemuI nikt sobie odznak nie kasujeJak nasz ssa ze swoimi odznakami to ci zwrócę" Po czym wolałem zmienić nick i zacząć od nowa [nie miałem dużo tych odznak i dopiero zaczynałem]. Ale to ludzi wprowadza w błąd.. To tak jak zamawiając coca cole dostajesz pepsi :P" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToPGeeer 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dokładnie powinno pisac"Czy chcesz skasować wszystkie odznaki a nie "statystyki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Została wgrana poprawka blokująca resetowanie odznak/statystyk( zabójstw za które mamy odznaki ) Napiszcie tutaj czy da się czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToPGeeer 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Działa okej ale nie ma odznak nie ma gry:poczekam moze na reset od nowa nie bede wbijał.Mozna zamknac;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi