Haze. 117 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wiek: 21Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 122Doświadczenie na podobnym stanowisku: brakDlaczego akurat Ty?: Dział "Gry" stoi praktycznie pusty , rzadko kto ten dział odwiedza i czas najwyższy to zmienić.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: przede wszystkim chciałbym wprowadzić , aby gracze odwiedzali ten dział . Najważniejszym celem moim jest to , aby zachęcić graczy do zagrania w różne gry , które zostaną przeze mnie zrecenzowane.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): tutaj mam akurat problem co do wyboru. Jeżeli była by taka możliwość to prosiłbym o poddział "Inne" - tworzyłbym tematy, które będą zawierać opisy różnych gier i co o nich sądzę. Jeżeli nie , no to Counter-Strike i FIFA. Wymagania: 1. Co najmniej 2 dni spędzone na forum + 2. Przynajmniej 50 postów napisanych na forum + 3. Konto na forum powyżej dwóch tygodni + 4. Chęć pomagania innym użytkownikom + 5. Czyste konto (Brak warnów) + 6. Dobra znajomość regulaminów forum + 7. Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + 8. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku + Pozdrawiam, Haze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi