Haze. 117 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wiek: 21Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 122Doświadczenie na podobnym stanowisku: brakDlaczego akurat Ty?: Dział "Gry" stoi praktycznie pusty , rzadko kto ten dział odwiedza i czas najwyższy to zmienić.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: przede wszystkim chciałbym wprowadzić , aby gracze odwiedzali ten dział . Najważniejszym celem moim jest to , aby zachęcić graczy do zagrania w różne gry , które zostaną przeze mnie zrecenzowane.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): tutaj mam akurat problem co do wyboru. Jeżeli była by taka możliwość to prosiłbym o poddział "Inne" - tworzyłbym tematy, które będą zawierać opisy różnych gier i co o nich sądzę. Jeżeli nie , no to Counter-Strike i FIFA. Wymagania: 1. Co najmniej 2 dni spędzone na forum + 2. Przynajmniej 50 postów napisanych na forum + 3. Konto na forum powyżej dwóch tygodni + 4. Chęć pomagania innym użytkownikom + 5. Czyste konto (Brak warnów) + 6. Dobra znajomość regulaminów forum + 7. Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + 8. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku + Pozdrawiam, Haze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi