Luugkiii 8 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 1. Nick: Luugkiii 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli trzeba zapłacę. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Luugkiii/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć, hej i czołem! Jestem wesołym 16 latkiem który lubi dużo gadać . Mam poczucie humoru, lecz gdy trzeba zachowam zimną krew i nie dam się ponieść emocjom. Interesuje się grami komputerowymi, elektroniką i graffiti. Dlaczego ja miałbym zostać adminem? Byłem adminem tutaj już przedtem, lecz z powodu roboty nie miałem na to czasu. Robota się skończyła i do przyszłego roku jej nie będzie, więc będę miał multum czasu. Słyszałem że adminów brakuje, pomyślałem czemu mam nie spróbować ponownie? Potrafię rozpoznać czy gra ktoś czysty czy nie, w cs-a gram 7 lat mimo że na steamie mam tylko 12 godzin 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:94198269 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: po 5 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): rano 11-16 i wieczorami od 21 do 00 12. Staż w grze counter strike 1.6: 7 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak byłem Wymagania: Ukończone 15 lat- jest Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze- jest Zachowanie kultury na serwerze- jest Przynajmniej 10 sensownych postów na forum-jest Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)-jest Posiadanie mikrofonu-jest Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna)- nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jestem na tak spełnia wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Na tak. Ogarnięty i aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jestem na tak, tylko musisz siedzieć a nie po dwóch tyg olać admina. Jednak jeżeli wiesz ze masz czas teraz na to i wgl jest git +amx +wiek +micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 jestem też na tak spełnia wszystkie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jestem na tak Spełnia wszystko, co potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi