matma 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nick: one by one Link do SSów: http://www40.zippyshare.com/v/15194025/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:18012039' [AMXBans] =============================================== Serwer: ODD2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=73029 KURDE ZNOWU DOSTALEM SKIRNY !!!!! KOLEGA MI DAL JAKIS PROGRAM ANTY COS TAM I LEPIEJ MI SIE GRA A WY JUSZ BANUJECIE PSZECIEZ SKRINY MAM CALY CZAS CZYSTE BO MAM TEN PROGRAM WIENC NIE WIDZE POTSZEBY ZEBYSCIE MNIE BANOWALI POZDRO ELO MAM NADZIEJE ZE SZYPKIE UB POZDRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie ddostaniesz ub , demko jak bedzie to pobiore i zobaczymy co ono pokaze. Jak dla mnie to latasz na wh , steam pojdzie na pastwe losu. Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 NIEMA SPRAWDZANIA DEMKA SKIRNY SOM CZYSTE WIENC CHCE UB SZYPKO BO CHCE GRAC Z KOLEGAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 a co ? zabronisz nam ? wiesz co ? niewywyzszaj sie z tym CAPSEM. Oglądne oglądne , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 NO PROSZE NIESPRAWDZAJ BO JESTEM CZYSTYM GRACZEM I NIGDY NIEODPALALEM A CHCE SOBIE POGRAC NA TEJ SERWEROWNI BO JEST FAJNA I FAJNA GRA JEST WIENC PROSZE O SZYPKIE UB POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 JEDYNIE CO MOZESZ OBEJRZEC TO DEMO Z 21, SZKODA ZE WAM HLTV NIEDZIALA NA ONLY DD2 http://forum.cs-classic.pl/forum/294-dd2hltv/ POZDRO ELO DAJCIE SZYPKO UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Proszę żeby modek nie dawał mi warna bo wnoszę coś do sprawy. KOLEGA MI MUWIL ZE MOZNA TAK GRAC I BEDZIE WSZYSTKO DOBRZE ALE MNIE BANUJOM CALY CZAS WIEC CHYBA BENDE MUSIAL TO WYLONCZYC ZEBY NORMALNIE GRAC cytat matmy z sb dzisiaj z godziny 19:33 kiedy rozmawialiśmy z nim o ss'ach i wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 OMG ZIOMUS NIEWIESZ O CO MI CHODZILO I NIEROZMAIWALEM Z NIKIM O WSPOMAGACZACH !!!!!!!!!!!!!! TEN GOSCIU PRUBUJE MNIE WROBIC ZDJENCIA MAM CZYSTE A NAGRYWARKA NIE DZIALA WIENC PROSZE O SZYPKIE UB POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIEJE ZBOZE 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 TYLKO ENESY MOGOM NAS SONDZIC ELO!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 dobra , dosyc tego spamu. obaj jestescie skonczeni , jutro dodaje demko na anticheat.pl i blacklisted. --- prosilbym o niedawanke im ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 PROSZE GO NIESLUCHAC ZOBACZCIE ZE NIE DZIALA HLTV Z SERWERA DD2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE CHCE TYLE CZEKAC ADMIN SUPER DAJ UB SZYPKO POZDRO ELO !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Admin jeżeli będzie miał demko to niech mi je podeśle na PW, ja daję ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi