Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wiek: 17 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 235h Doświadczenie na podobnym stanowisku: Znam się na tych sprawach troszkę Dlaczego akurat Ty?: Bo tematy stoją puste jest tylko 1 gamer i wiadomo że nie siedzą 24h i przyda im się pomoc. Znam się trochę na grach potrafię udzielić pomocy jeżeli będzie potrzeba. Poza tym na forum siedzę przeciętnie 3-5h dziennie.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Przede wszystkim chcę pomagać innym użytkownikom którzy mają jakieś problemy. Zaczynam się również bawić skinami do cs'a 1.6. Wiadomo że od razu nie będą zajebiste ale czytam oglądam i w miarę ogarniam. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Mogę ogarniać wszystkie działy. Ale najbardziej znam się na cs 1.6. Jeżeli ktoś będzie miał problem z innymi grami również chętnie pomogę w miarę moich możliwości. Co najmniej 2 dni spędzone na forum ++Przynajmniej 50 postów napisanych na forum +++Konto na forum powyżej dwóch tygodni ++Chęć pomagania innym użytkownikom +++Czyste konto (Brak warnów) ++Dobra znajomość regulaminów forum +++Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +++Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie, posiadasz już 3 rangi. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi