Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wiek: 17 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 235h Doświadczenie na podobnym stanowisku: Znam się na tych sprawach troszkę Dlaczego akurat Ty?: Bo tematy stoją puste jest tylko 1 gamer i wiadomo że nie siedzą 24h i przyda im się pomoc. Znam się trochę na grach potrafię udzielić pomocy jeżeli będzie potrzeba. Poza tym na forum siedzę przeciętnie 3-5h dziennie.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Przede wszystkim chcę pomagać innym użytkownikom którzy mają jakieś problemy. Zaczynam się również bawić skinami do cs'a 1.6. Wiadomo że od razu nie będą zajebiste ale czytam oglądam i w miarę ogarniam. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Mogę ogarniać wszystkie działy. Ale najbardziej znam się na cs 1.6. Jeżeli ktoś będzie miał problem z innymi grami również chętnie pomogę w miarę moich możliwości. Co najmniej 2 dni spędzone na forum ++Przynajmniej 50 postów napisanych na forum +++Konto na forum powyżej dwóch tygodni ++Chęć pomagania innym użytkownikom +++Czyste konto (Brak warnów) ++Dobra znajomość regulaminów forum +++Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +++Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie, posiadasz już 3 rangi. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi