pogong 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: KapuCyN 2.Nick admina/gracza który zawinił: O.S.D.I 3.Admin/Gracz : -- 4.Data i godzina: Teraz 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=73391 6.Opis sytuacji: Jak mogę wejść na aktywnym na steamie no boże, czekam 15 minut na ub, a potem dostaje bana od tego *****, który nie ma 5 sekund żeby sprawdzić amx bans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Mój błąd najpierw dałem potem sprawdziłem. Napisz prośbe o ub ja sie pod tym podpisze. Z góry przepraszam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogong 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Już napisałem do Natalji , na przyszłość prędzej sprawdzaj amx bansa. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi