DJ CITROX 4 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Siemka . Iż mam admina na 45k [ #5 ] To nie mogę wejść na stronę z banami : http://amxbans.cs-classic.pl bo pobiera mi ban_list : http://scr.hu/2cc2/ruph3 Wie ktoś może co jest problemem ? :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Przeglądarka, dodatki na przeglądarce?Rozpisz się, bo nie wiem o co ci dokładnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Bo Nie nie mam żadnych dodatków . chodzi o to że nie moge sprawdzić kto miał bana [ i komu dać bana za aktywnego ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 a spróbuj to jakoś zainstalować czy coś albo usuń ciasteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Kurde instalowałem to i nic . a jak usune ciasteczka to ważne żeczy mi się usuną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 z jakiej przegladarki korzystasz czy zainstalujesz adblocka bedzie tak samo sie pokazywalo czy nie bo mozesz masz wirusa na folderze od przegladarce jak cos kliknoles na fb czy innej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie pojawia mi się żaden wirus . Mam Google Chrome . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 to usuń ciasteczka ale z naszego classica a jak to nie pomoże to usuń wszystkie albo usuń wszystkie prócz tych których potrzebujesz ale z Classica usuń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 dalej to samo ! :c i z opery też mam tak samo :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Masz adblockera ściągniętego jeśli nie to ściągnij wejdz w narzędzia ---->Rozszerzenia----->Pobierz więcej rozszerzeń i poszukaj AdBlocker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 mam adblock bo już 1 osoba mi to doradziła i nic to nie daje !! :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 pobierz przegladarke opera 11.0 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 o to jak mam na opera 11.0 : http://screenshooter.net/100120313/aocnnfh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi